Carlton Hotel


Carlton Hotel Tel Aviv

 

Interior Design : Studio Yaron Tal
Lighting Designer : Michal Bendler-Yaari
Lighting : Studio Beam

 

 

Giraffe


Giraffe – Asian Restaurant

 

Arch’ : Levy : Chamitzer
Lighting : Studio Beam

 

 

Toyota


Toyota – Main Show Room Tel Aviv

The Lighting design brief for the Toyota show room in Tel Aviv required flat lighting pendants
hanging and ceiling attached matching respectively the acoustic sound absorber panels installed from the ceiling.
Our lighting designs comprise thin floating metal pendants with an acrylic diffuser, meticulously using high quality
energy economic Led modules fulfilling a finite effect of elegant float integrated with the Toyota show room design flow.

Interior Design : Studio KL
Lighting Adviser : Ofer Freidman
Lighting : Studio Beam

 

 

CRAZY LINE


CRAZY LINE – Fashion Chain

Arc : Bilgoray Pozner

 

 

CULTURA


CULTURA – Urban Place For Events Tel Aviv

Lighting Design : Cochavi & Klein

 

 

BREADLY


BREADLY – Coffee Shop Tel Aviv .

Designer : Ori Biton

 

 

CuCu Hotel


CuCu Hotel – Boutique Hotel In Tel Aviv

 

 

Facebook


Studio  Beam for Facebook – Social- lighting: Lighting up the new Facebook offices in Tel-Aviv

Arc’ – Michael Setter Architects

Senior Designer – Shirli Zamir

The new Facebook office complex in Tel Aviv is spread over four floors of total of 3300 square meters
planned and designed by Setter architects- one of the leading architectural firms in Israel.
Facebook offices in Tel Aviv comprise of open flowing spaces that provide the creative necessary “hip” inspiring atmosphere
which is achieved by creating a combination of open and transparent office spaces designed with natural materials
wood, steel, Iron, natural colored textiles, organic plant walls, graffiti and multi – colored arabesques.
The prominent social interaction atmosphere that is so identified with Facebook – is reflected in the huge
industrial flavored office space that combines workstations with fun, play, recreation and lounge areas, and in its center heart
an open kitchen inviting office team interaction over a luxurious lunch break.
Studio Beam’s collaboration with the design team of Setter Architects in designing lighting pendants for Facebook offices project
was characterized by requested industrial iron rustic flavored lighting, that will blend in the wide open space.
We designed the “Ocean mariner” lighting pendants, inspired by rough rusty fishing ports lanterns
boats and deep fishing cages, lighted by decorative LED bulbs , bringing into the office the winter sea breeze
of the nearby old fishing marine port of Tel Aviv.
For The main spaces – we designed the “Tracking Tube” pendant – elongated cylindrical T5 iron pendants with a rustic finish
hanging from the tall ceiling by rustic iron chains, paving the roots from central socializing areas
to the more colorful and intimate corners and offices.
Share if you like!.

Fix


Fix – Women’s Wear –

Arc’ –